Om oss

HomeDeco startade som en del av skyltföretaget Idé-reklam AB i Skövde, för att erbjuda fönsterdekorationer, insynsskydd, väggord, skyltar, dekaler och mycket annat till hemmet.

Sortimentet utökades med släkttavlor av grundaren Susanne Pettersson, som har släktforskning som ett stort intresse. Skillnaden att göra skyltar eller släkttavlor är inte så stor.

All tillverkning sker i egen regi i produktionslokalerna i Skövde. Vi har en modern maskinpark med printers, skärmaskiner, fräs och allt vad som behövs för produktionen. Vi är idag sju personer som arbetar tillsammans på Idé-reklam och HomeDeco.

2011 startades HomeDeco av Susanne Pettersson, en av ägarna till Idé-reklam AB, som startades redan 1959, av Susannes och brodern Tonys far. 1976 började hon i företaget och arbetade främst som dekoratör men skylt- och bildekorstillverkningen samt screentryckeriet tog överhand och idag är det just detta tillsammans med mässmaterial och digitaltryck som Idé-reklam arbetar med.

Intresset att jobba med text och bild tillsammans med heminredningsintresset har lagt grunden till HomeDeco. Vi har ingen fysisk butik men vill du träffa oss är du välkommen att boka en tid för att se våra produkter i verkligheten.

Vår webbutik är alltid öppen.

Välkommen till HomeDeco!

Susanne Pettersson