Om oss

HomeDeco startade som en webbutik som vände sig till privatpersoner av skylt- och tryckeriföretaget Idé-reklam som annars arbetade med företag som kunder. En av ägarna var Susanne Pettersson som är en hängiven släktforskare. Det dröjde inte länge förrän det fanns tryckta släktträd i sortimentet. 


Susanne: HomeDeco startades 2006 och har alltid legat mig varmt om hjärtat. 2019 avslutade jag arbetet på Idé-reklam, efter 40 år i den grafiska branschen. HomeDeco bröts ut från skyltföretaget och jag har sedan dess drivet det i egen regi och jag arbetar nu endast med släktträd. Eftersom jag har arbetat många år med text och bild är det naturligt att många av släktträden jag designar innehåller bilder. Jag kombinerar gamla foton med modern teknik, datorn är mitt verktyg.


En specialitet jag har är att göra släktträden på en väv som kan rullas ihop. Det är ofta lite större träd där man får med många generationer. Det är sällan man forskar fram lika många generationer på alla grenar och här kan man få med allt. Dessa träd innehåller för det mesta foton och förutom anorna kan vi även ta med ättlingar från en viss person. Här blir alla träd unika.


Min idé är att göra ett antal standardmodeller av antavlor i storlekarna A4, A3, 50x70 cm och 70x100 cm. Man kan välja om man vill köpa dem in blanco och skriva i texten själv eller beställa dem med färdigtryckta namn och data.


VÄLKOMMEN att botanisera bland släktträden!

Ibland kan det vara svårt att se på ett foto hur släktträden ser ut i verkligheten. Jag har ingen butik med reguljära öppettider men i mitt arbetsrum finns alla släktträdsvarianter som prov. Jag har även lager på de tryckta träden som är in blanco i alla standardstorlekar, så vill man hämta på plats går det bra.

Boka ett besök


Vill du komma och titta på släktträden i verkligheten så är du välkommen att boka ett besök.